Articles

Beneficiile uleiului de ricin asupra sprancenelor

aplicarea-solutiei

Uleiul de ricin, originar din India, este un produs folosit în întreaga lume. Pe lângă faptul că boabele de ricin, cele responsabile cu producerea uleiului, pot fi folosite în alimentaţie, uleiul de ricin este un derivat natural, care, prin proprietăţile sale, este utilizat într-o gamă variată de tratamente cosmetice de înfrumuseţare, dar şi pentru prevenirea, combaterea sau corectarea variatelor afecţiuni corporale. Datorita concentraţiei de acizi grasi nesaturaţi, uleiul de ricin are numeroase beneficii pentru...