solutie-ulei-de-ricinUleiul de ricin, originar din India, este un produs folosit în întreaga lume.

Pe lângă faptul că boabele de ricin, cele responsabile cu producerea uleiului, pot fi folosite în alimentaţie, uleiul de ricin este un derivat natural, care, prin proprietăţile sale, este utilizat într-o gamă variată de tratamente cosmetice de înfrumuseţare, dar şi pentru prevenirea, combaterea sau corectarea variatelor afecţiuni corporale.

Datorita concentraţiei de acizi grasi nesaturaţi, uleiul de ricin are numeroase beneficii pentru organism ajutându-l să lupte împotriva radicalilor liberi.Acest ulei este utilizat cu succes în compoziţia produselor cosmetice.

 

Daca utilizezi cu regularitate uleiul de ricin în îngrjirea sprâncenelor, te vei putea bucura de avantajele pe care ţi le oferă acesta.

 
Hidratează sprâncenele uscate, afectate de produsele de make-up sau de vopsea.
Ofera stralucire firelor de par.
Fortifica rădăcina firelor de păr şi ajută la îngroşarea lor.

 
Calmează mâncărimile şi iritaţiile provocate de dermatita seboreică apărută în zona sprâncenelor. Tratamentele cu ulei de ricin pentru sprâncene dau rezultate garantate.Primele semne se pot observa dupa câteva aplicări. Sprâncenele işi vor schimba aspectul, firele de păr vor fi mai lucioase. Atunci când te vei pensa, vei simţi că rădăcina sa întărit , vor fi mai dese şi mai uniforme.

O picatură de ulei de ricin este suficientă pentru fiecare sprânceană. Se aplică în fiecare seară şi se masează usor, de la baza sprâncenelor spre vârful acestora, pentru a stimula creşterea firelor noi şi a completa forma lor în cazul persoanelor care doresc sprancene dese şi o forma mai plină, cât şi pentru a obţine un aspect sănătos de lungă durată.

 
Prepara o soluţie din ulei de ricin cu fiole de vitamina A şi E şi aplică cu un tampon îmbibat în soluţie pe toată suprafaţa sprâncenei, începând de la baza sprâncenei spre vârful acesteia în sensul creşterii firelor de par cât şi pentru regenerarea rapidă şi netezirea acestora.

 

By Andreia Bora – Trainer CosmoPro.