curs coafura caninaTip: Curs de calificare nivelul I

Durata cursului: 5 saptamani.

Plata cursului se poate face si in rate.

Nu aveti nevoie de experienta anterioara, cursurile incepand de la nivelul 0.

Absolvirea unui curs de coafura canina este absolut necesara pentru cei care isi doresc o cariera de succes in acest sector. Coafura si cosmetica canina au cunoscut o crestere spectaculoasa in Romania, fiind un domeniu nu doar foarte frumos, ci si foarte rentabil pentru cei care practica meseria de groomer cu profesionalism si daruire, avand la baza cunostinte solide, teoretice si practice, dobandite in cadrul unui curs de coafura canina.

Programa unui curs coafura canina

Un curs de toaletaj canin cuprinde un modul teoretic (10%) si un modul practic (90%).

Modulul teoretic cuprinde informatii despre caracteristicile raselor de caini, metode de toaletaj specifice fiecarei rase si metode de interactiune cu animalele de companie, despre cum se pot recunoaste si cum se poate interveni in cazul anumitor afectiuni medicale.

In cadrul modulului practic, sub atenta supraveghere a profesorilor, se vor efectua toate operatiunile ce tin de toaletarea canina: tuns, spalat, aranjat, styling, tunsori standard sau de expozitie, taiat unghii, curatat ochi si urechi, pe diferite rase de caini.

Programa scolii acopera in totalitate programa Ministerului, astfel incat nu veti avea nevoie de cursuri suplimentare pentru a putea profesa aceasta meserie la nivel profesional.

La finalul cursului veti obtine un certificat de calificare eliberat de Ministerul Muncii şi Ministerul Educatiei recunoscut atat in Romania cat si in UE – vezi certificat de calificare 

Certificatele de calificare sunt eliberate in maxim 30 de zile de la data sustinerii examenului.