stiletto_blueO manichiură îngrijită – este o componentă indispensabilă a frumuseții și stilului pentru orice femeie. Astazi la cursul de Stilist Protezist de unghii din cadrul Scolii de formare profesionala CosmoPro Center vom prezenta un mic sumar al uneia din multitudinile de tehnici de unghii cu gel pe care le puteti invata la cursurile noastre, mai exact manichiura cu gel “ICE MISTERY”.

Tehnica este prezentata pas cu pas de catre doamna Grec Lidia, instructor COSMOPRO.

 

 

– Pregatim unghia conform procedurii standard si modelam unghia in forma “Stilletto”

– Acoperim unghia cu gel lac de culoare albastru, dupa care polimerizam in lampa UV.

– Aplicam un strat subtire de gel lac cu glitter pe toata suprafata unghiei, pentru a proteja unghia si a-i oferi stralucire.

– In zona cuticulei aplicam gel lac negru si avem grija ca trecerea de la o nuanta la alta sa nu fie prea intensa. Nu uitam sa polimerizam in lampa UV

– Pictam ornamentul cu vopsea alba si bluram cu o pensula uscata pe toata suprafata design-ului.

– Accentuam ornamentul cu vopsea alba sigiland design-ul cu UV si Top Gel.

 

Urmand cursul stilist protezist de unghii va veti dezvolta creativitatea si design-ul. In ziua de astazi majoritatea oamenilor apeleaza la un tehnician de unghii pentru a-si spori stilul personal cu un aspect ingrijit, lucios, care atrage privirea. Daca aveti in vedere o cariera in industria de frumusete, dar doriti o cale mai scurta si mai accesibila, acest curs va va ajuta cu siguranta.

Puteti si voi invata aceasta tehnica precum si multe altele, urmand cursurile Scolii CosmoPro Center.

Nu uitati sa va abonati la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu toate noutatile si promotiile oferite de Scoala CosmoPro Center.